image

FUTURE 2030

Centrum voor advies, training en opleiding

 

Met Kick Change ben je de regisseur van je leven en je toekomst!

Omslag Kick Change

In een allesomvattende methode krijg je als volwassenen met Kick Change meer inzicht en houvast in jezelf om uiteindelijk doormiddel van coaching en structuur meer sturing te geven aan de jeugd. Via het aanreiken van verschillende elementen - zoals het coachingsspel Life Twister - wordt de jeugd bewust van het feit dat zij zélf de regisseur van zijn of haar leven zijn. Met Kick Change worden technieken uit de oosterse gevechtskunst in combinatie met spelvormen toegepast om uiteindelijk in de beweging een samensmelting te laten ervaren van mentaal naar fysiek. Met Kick Change ga je op ontdekkingstocht naar jezelf en zul je verbaast staan van je mogelijkheden. Deze training van Future 2030 heeft alles wat je nodig hebt voor een gelukkig en succesvol leven. Met als motto alles wat je nodig hebt zit in je en  werkt doormiddel van de kracht van de eenvoud.

De keuze is nu aan ons, volwassenen! Sluiten we aan bij de jeugd en de toekomst met een eigentijds voorbeeld en eigentijdse begeleiding? Of blijven we liever ons oude vertrouwde zelf? En houden we liever vast aan onze eigen invulling van normen en waarden.
Ontdek met Kick Change welke keuze het beste bij je past. Speel het spel van samen opgroeien, een avontuurlijk spel dat geen verliezers kent. Het enige risico dat je loopt, is winst voor je eigen ontwikkeling, kans op meer contact met de jeugd en meer geluk in je toekomst.

Omhoog
Omlaag